Despre Noi

Ana Maria Pop

Ana Maria Pop | Distributie

Despre Echipa SC ANA MARIA POP SRL
SC ANA MARIA POP SRL este o societate ce are ca domeniu principal de activitate comertul cu ridicata, ( distributia de bauturi si produse alimentare). Activitatea se desfasoara in judetul Prahova, societatea colaborand cu top producatori din industrie ,pe care-i regasiti mai jos:

Activitatea de distributie se desfasoara la punctul de lucru din Prahova,Bucov,Str Tineretului,Nr 10 . Aceasta locatie permite accesul camioanelor cu tonaj greu pentru aprovizionarea cu marfa, avand acces usor la toate rutele importante din judet : Ploiesti – Mizil – Buzau , Ploiesti – Boldesti – Valeni ,Ploiesti – DN1 – BUCURESTI,Ploiesti – DN1 – VALEA PRAHOVEI, precum si livrarea rapida catre locatiile din orasul Ploiesti .
La aceasta adresa se afla atat birourile cat si depozitele in care se desfasoara intreaga activitate a societatii.

Acest amplasament al depozitelor a fost in asa fel conceput incat sa avem cale de acces direct pentru camioane ,sa poata fi folosite in flux permanent atat pentru descarcarea marfii de la furnizori cat si pentru incarcarea masinilor de distributie.

Acest lucru se realizeaza total independent,fiecare depozit avand cate 2 rampe de descarcare si respectiv 2 guri de incarcare pe lateralul fiecarui depozit pentru a gestiona incarcarea distributiei.

ANA MARIA POP a pornit la drum cu un set de valori bine stabilite , printre care se numara respectul pentru client, disponibilitatea si accesibilitatea si nu in ultimul rand, o comunicare foarte buna , bazata pe atitudinea proactiva si suportul tehnic pe care il punem la dispozitia clientului.

SERVICII RAPIDE

Indiferent de locatie si accesibilitate, oferim clientilor nostri o gama variata de produse in timp scurt.

ECHIPA PROFESIONISTA

Pentru a oferi calitate si prospetime este nevoie de o echipa bine inchegata, competenta si serioasa, Serviciile noastre reflecta acest lucru.

PRETURI AVANTAJOASE

Pe langa serviciile calitative , oferim clientilor preturi avantajoase pe piata pentru a se putea bucura la maxim de produsele noastre.

PREMIATI SI CERTIFICATI

Calitatea si seriozitatea serviciilor noastre au atras dupa sine o serie de premii din partea furnizorilor , care au apreciat dedicarea si efortul nostru in piata de distributie din Prahova

TEHNOLOGIE MODERNA

Depozitele noastre sunt din clasa A,flota de livrare este schimbata periodic ( 4-5 ani ) ,agentii lucreaza pe tablete ,transmit comenzile in timp real , utilizam chitantiere electronice ,soft de rutare al flotei de distributie , sunt doar o parte din investitiile realizate pentru a contiua impreuna.

OBIECTIVE

Sa fim o echipa profesionista care ca adreseze si solutioneze toate nevoiele clientilor nostrii ,astfel in cat sa fim recomandati cu incredere ca Distribuitor Ideal la nivel zonal si national .

Ce ne defineste?

Dezvoltam parteneriate de incredere alaturi de clientii nostri.

Ana Maria Pop isi propune, alaturi de colaboratorii sai, sa dezvolte relatii de lunga durata bazate pe principii de business sanatoase ,in care beneficiile de tip win-win sa guverneze relatia intre parti. Ne bucuram impreuna de fiecare succes , atat al nostru cat si al clientilor si partenerilor nostri.

PIATA DE DISTRIBUTIE

Piata in care operam ( Prahova ) este pe pozitia numarul 2 la nivel national dpdv populatie ,numar de magazine si volume dezvoltate , ceea ce inseamna ca sunt intr-un mediu competitiv ,in care doar cei mai buni din industrie reusesc sa faca performanta.

PROCESUL DECIZIONAL

Procesul decizional se desfasoara conform organigramei. Tinem cont de structura ierarhica si suntem deschisi la sugestii,care sa imbunatateasca activitatea viitoare.

Galerie Foto

Parteneri ANA MARIA POP

În prezent societatea comercializează pe piaţa Prahoveana, în calitate de distribuitor autorizat pentru branduri de top din România, dupa cum urmeaza: